Naslovnica

Poštovani klijenti, obavještavamo Vas da od 29.5.2020., uz primjenu svih mjera opreza vezanih za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom COVID-19, nastavljamo sa održavanjem seminara u našim prostorima u malim grupama. Raspored seminara možete pratiti na našoj internetskoj stranici, a za bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. 

Naše usluge poslovnog savjetovanja kao što su podrška kod uvođenja sustava kvalitete kao i drugih sustava upravljanja, odnosno ISO standarda; podrška kod usklađivanja sa zahtjevima dobre proizvođačke, distribucijske, laboratorijske ili kliničke prakse (GMP, GDP, GLP, GCP); izrada dokumentacije o proizvodu - PIF („Product Information File“) za kozmetičke proizvode; revizija i dopuna tehničke dokumentacije za medicinske proizvode u skladu s novom uredbom; izrada kliničkih evaluacija za medicinske proizvode; podrška kod validacije računalnih sustava; validacija excel predložaka; statistička obrada podataka; stručni prijevodi (iz područja GMP, GDP, GLP, GCP, ISO); te provedba audita i dalje su dostupne –  na daljinu (“on-desk”)  i na lokaciji klijenta (“on-site”). 

Pripremamo i webinare o čijem rasporedu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti. 

 

"Isplativije je davati odličnu kvalitetu nego osrednju." | Nepoznati autor

working 1219889 960 720

Subvencije EBRD-a (Europska banka za obnovu i razvoj) u Hrvatskoj

Ako ste tvrtka koja je u većinskom privatnom i hrvatskom vlasništvu i kojom upravlja žena, registrirani u Republici Hrvatskoj i spadate u malo ili srednje poduzeće, možete ostvariti subvencije koje dodjeljuje EBRD u Hrvatskoj - program Women in Business.

Želite li u svoje poslovanje želite uvesti neki od sustava upravljanja, standarda ili dobrih praksa, obratite nam se s povjerenjem.