Partneri i organizacije s kojima surađujemo

usklicnik 01Poštovani polaznici seminara, prema preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 13. ožujka 2020. za smanjivanje rizika od moguće zaraze koronavirusom COVID-19 otkazuju se svi najavljeni seminari do 19.4.2020. Za nove informacije o terminima održavanja seminara pratite naše stranice.

usklicnik 01Poštovani klijenti, tim SUPERA KVALITETE radi od kuće, te Vam i dalje možemo osigurati provedbu poslovnog savjetovanja kroz slijedeće aktivnosti: podršku kod uvođenja sustava kvalitete kao i drugih sustava upravljanja, odnosno ISO standarda; podršku kod usklađivanja sa zahtjevima dobre proizvođačke, distribucijske, laboratorijske ili kliničke prakse (GMP, GDP, GLP, GCP); izradu dokumentacije o proizvodu - PIF („Product Information File“) za kozmetičke proizvode; provedbu on-desk audita (pregled dokumentacije); reviziju i dopunu tehničke dokumentacije za medicinske proizvode u skladu s novom uredbom; izradu kliničkih evaluacija za medicinske proizvode; podršku kod validacije računalnih sustava; validaciju excel predložaka; statističku obradu podataka; stručne prijevode (iz područja GMP, GDP, GLP, GCP, ISO); također radimo i na pripremi webinara, informacije o tome nalazit će se na našoj internetskoj stranici.

"Kvaliteta je | osmijeh korisnika." | Nepoznati autor

HZN logo

Hrvatski zavod za norme - neovisna i neprofitna javna ustanova osnovana kao nacionalno normirno tijelo Republike Hrvatske radi ostvarivanja ciljeva normizacije

Savjetnici SUPERA KVALITETE članovi su tehničkog odbora TO 574 (Sustavi upravljanja: kvalitetom, rizicima, vrijednostima i inovacijama)

Hrvatska agencija za malo gopodarstvo, inovacije i investicije HAMAG BICRO - djelatnost Agencije obuhvaća poticanje osnivanja i razvoja subjekata malog gospodarstva, poticanje ulaganja u malo gospodarstvo, financiranje poslovanja i razvoja subjekata malog gospodarstva kreditiranjem i davanjem jamstva subjektima malog gospodarstva za odobrene kredite od strane kreditora, kao i davanjem potpora za istraživanje, razvoj i primjenu suvremenih tehnologija.

Savjetnici SUPERA KVALITETE su certificirani HAMAG-ovi konzultanti.

halal logo

Agencija za certificiranje halal kvalitete - ovlaštena agencija za izdavanje certifikata za halal kvalitetu i odobravanje upotrebe oznake halal na proizvodima koja djeluje na području Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Na ovom području uspostavljen je jedinstven sistem halal certificiranja koji poštuje važeće državne zakone i odredbe Halal Standarda BAS 1049:2010.

Naša direktorica i poslovna savjetnica Sanja Peterlić uspješno je završila obuku koju je organizirala Agencija te je kao certificirani savjetnik halal kvalitete osposobljena za samostalno savjetovanje iz područja halala u tvrtkama koje se žele certificirati.

centar za certificiranje halal kvalitete logo

Centar za certificiranje halal kvalitete Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj - specijalizirana ustanova Islamske zajednice čija je osnovna djelatnost edukacija o halalu, certificiranje halal proizvoda i usluga uključujući stručnu pomoć u poslovima implementacije zahtjeva Halal standarda, znanstvena i stručna istraživanja te promocija certificiranih proizvoda i proizvođača (mediji, sredstva javnog oglašavanja, predstavljanje na halal sajmovima u Hrvatskoj i svijetu). Naši certificirani savjetnici za halal kvalitetu osposobljeni su za savjetovanje u tvrtkama koje se žele certificirati.

hlk logo

Hrvatska liječnička komora - izabrane seminare u organizaciji SUPERA KVALITETE ocjenjuje i boduje Povjerenstvo za medicinsku izobrazbu liječnika sukladno Pravilniku o sadržaju, rokovima i postupku stručnog usavršavanja i provjere stručnosti liječnika.

hljk logo

Hrvatska ljekarnička komora - izabrane seminare u organizaciji SUPERA KVALITETE ocjenjuje i boduje Hrvatska ljekarnička komora sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju magistara farmacije.

hfd logo

Hrvatsko farmaceutsko drušvo - savjetnici SUPERA KVALITETE  kao aktivni članovi Hrvatskog farmaceutskog društva drže predavanja za članove društva, sudjeluju na savjetovanjima farmaceuta te objavljuju radove u časopisu "Farmaceutski glasnik".

Pharmadillo logo zeleni mali

Pharmadillo - pružanje savjetovanja u području stavljanja na tržište i oglašavanja proizvoda iz ljekarničkog asortimana (regulativa, označavanje, oglašavanje, edukacija).

Podaci o tvrtki

SUPERA KVALITETA d.o.o.
Adresa: Gajeva 51, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 48 40 624
Fax:+385 1 48 32 110
www.supera-kvaliteta.hr 
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MB: 2461544
OIB: 37060820878