Webinari

Poštovani klijenti, obavještavamo Vas da od 29.5.2020., uz primjenu svih mjera opreza vezanih za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom COVID-19, nastavljamo sa održavanjem seminara u našim prostorima u malim grupama. Raspored seminara možete pratiti na našoj internetskoj stranici, a za bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. 

Naše usluge poslovnog savjetovanja kao što su podrška kod uvođenja sustava kvalitete kao i drugih sustava upravljanja, odnosno ISO standarda; podrška kod usklađivanja sa zahtjevima dobre proizvođačke, distribucijske, laboratorijske ili kliničke prakse (GMP, GDP, GLP, GCP); izrada dokumentacije o proizvodu - PIF („Product Information File“) za kozmetičke proizvode; revizija i dopuna tehničke dokumentacije za medicinske proizvode u skladu s novom uredbom; izrada kliničkih evaluacija za medicinske proizvode; podrška kod validacije računalnih sustava; validacija excel predložaka; statistička obrada podataka; stručni prijevodi (iz područja GMP, GDP, GLP, GCP, ISO); te provedba audita i dalje su dostupne –  na daljinu (“on-desk”)  i na lokaciji klijenta (“on-site”). 

Pripremamo i webinare o čijem rasporedu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti. 

 

"Kvaliteta je odgovornost svakoga od nas." | W. Edwards Deming


Uz već uspješne seminare, upravo uvodimo i webinare.

Nastojali smo da naši webinari budu što sličniji našim klasičnim seminarima uz dodatne prednosti kao što su niži troškovi za polaznike jer ne postoje troškovi puta i smještaja, predavanje pogledate s lokacije i u vrijeme koje vam najviše odgovara, sami određujete ritam predavanja jer možete zaustaviti i ponoviti dijelove predavanja. Sudionici ne moraju biti na istoj lokaciji, neovisno o lokaciji svatko pristupa sa svojeg računala, tableta ili pametnog telefona, a opet imate sve benefite grupe i grupne komunikacije.

Naš webinari su organizirani na sljedeći način:

  • Registracija za webinar je ista kao i registracija za seminar, preko naše web stranice
  • Uvodni dio webinara održat će se kao on line meeting pomoću Zoom-a kako bi se upoznali polaznici i predavač i dogovorilo odvijanje webinara.
  • Polaznici će mailom dobiti prezentaciju u PDF-u umjesto skripti koje dobivaju na seminaru kao i dodatne materijali kao i sada.
  • Polaznici će dobiti pravo pristupa na određeno vrijeme video zapisu audio prezentacije kako bi mogli gledati prezentaciju i slušati predavača.
  • Kada prođe rok za pristup audio prezentaciji održat će se on line meeting na kojem će polaznici postavljati pitanja predavaču i voditi raspravu s ostalim polaznicima što webinaru daje interaktivnu dimenziju.
  • Webinari pružaju mogućnost održavanja radionica uključujući i grupni rad u odvojenim timovima polaznika.
  • Tehnički preduvjeti za sudjelovanje na webinaru: računalo s mikrofonom i zvučnikom (ili slušalice s mikrofonom priključene na računalo), web kamera (opcija) i stabilna internet veza.

 

Podaci o tvrtki

SUPERA KVALITETA d.o.o.
Adresa: Gajeva 51, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 48 40 624
Fax:+385 1 48 32 110
www.supera-kvaliteta.hr 
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MB: 2461544
OIB: 37060820878