O nama

"Nije sreća u tome da se čini ono što se želi činiti, već u tome da se voli ono što se mora činiti." | Sahtya Sai Baba

SUPERA KVALITETA d.o.o. je privatna tvrtka koja se od 2009. godine kontinuirano bavi pružanjem usluga poslovnog savjetovanja za uspostavu, održavanje i poboljšanje sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, sigurnošću hrane, energijom i drugim sustavima upravljanja, te dobrim praksama (proizvođačkom, laboratorijskom, kliničkom, distribucijskom) kao i provedbom audita te organizacijom i provođenjem seminara iz navedenih područja.

Korisnici naših usluga poslovnog savjetovanja kao i polaznici seminara su mnogobrojne tvrtke proizvodnog sektora (farmaceutska, kemijska, kozmetička, prehrambena i dr. industrije), uslužnog sektora (turizam, ugostiteljstvo, trgovina, veleprodaja, maloprodaja, transportne i druge usluge), veterinarske organizacije (stanice, ambulante, i sl.), ustanove (bolnice, ministarstva, zavodi, agencije), laboratoriji (akreditirani, umjerni, ispitni) iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Ukrajine, Češke Republike, Švicarske, Velike Britanije, Francuske, Malte, Cipra, Turske, Indije, Kube.

Naši poslovni savjetnici imaju dugogodišnje iskustvo u navedenim područjima, posjeduju ekspertna znanja o uvođenju, održavanju i unapređenju sustava upravljanja i dobrih praksa te su aktivno vodili ili sudjelovali u brojnim nacionalnim i međunarodnim projektima. 

 

Povijest ukratko

2005. SUPERA poslovno upravljanje d.o.o. osnovana je kao privatna tvrtka koja pruža usluge savjetovanja i edukacije u području kvalitete i ljudskih resursa.

2009. SUPERA KVALITETA d.o.o. osnovana je kao neovisna spin-off tvrtka i od tada nastavlja pružati usluge vezane uz kvalitetu - poslovno savjetovanje i održavanje edukacija.

2016. SUPERA KVALITETA d.o.o. je, u kategoriji "malo poduzeće", dobila  "Povelju za poseban doprinos u edukaciji i promociji kvalitete" koju dodjeljuje Hrvatsko društvo za kvalitetu (HDK)

2019. SUPERA KVALITETA d.o.o. je osnovala Poslovno učilište Lerna  - ustanovu za obrazovanje odraslih . U pripremi je više novih jednogodišnjih programa usavršavanja te programa osposobljavanja koje odobrava Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. Polaznicima koji uspješno završe programe jednogodišnjih usavršavanja će se postignute kvalifikacije upisivati u radnu knjižicu.

 

SUPERA KVALITETA  d.o.o. u brojkama

  • Održali smo više od 540 seminara i edukacija na kojima je sudjelovalo više od 9700 polaznika.
  • Proveli smo više od 500 audita različitih sustava upravljanja i dobrih praksa.
  • Zajedno s našim klijentima uspješno smo završili više od 200 različitih projekata -  naši klijenti su uz našu pomoć dobili  više od 70 certifikata, 80 dozvola i 14 akreditacija
  • Naši poslovni savjetnici radili su kao akreditirani poslovni savjetnici Poslovno inovacijskog centra Hrvatske (BICRO) te Hrvatske agencije za malo poduzetništvo (HAMAG), danas HAMAG BICRO.
  • Od 2006. do kraja 2008.  dva projekta za uvođenje sustava kvalitete sufinancirao je BICRO, 2 projekta  Ministarstvo gospodarstva.
  • Od 2009. do kraja 2012. uspješno su završena 24 projekta koji su nadgledani i sufinancirani od strane HAMAG-a, 5 projekata sufinanciralo je Ministarstvo gospodarstva te 4 projekta Ministarstvo poduzetništva i obrta.
  • Od 2013.- do 2019. uspješno je završeno 10 projekata (uvođenje sustava upravljanja) koji su sufinancirani preko različitih EU natječaja.
  • Naši poslovni savjetnici uspješno  su sudjelovali kao ključni eksperti za sustave upravljanja kvalitetom na 2 velika EU projekta - "Promicanje i pružanje savjetodavnih usluga malim i srednjim poduzećima" (Promotion and provision of advisory services to SMEs) - Faza I i II.

 

ZAHVALA

Za svaku tvrtku, a posebno ako se bavite poslovnim savjetovanjem najvažniji su njezini vrijedni, stručni, profesionalni i lojalni zaposlenici. Svi naši uspjesi i postignuća rezultat su predanog rada naših bivših i sadašnjih zaposlenika pa  zahvaljujemo od srca: Marini Krivošić, Miljenku Košičeku, Sanji Jozepović, Ivani Simić, Martini Kunštek Žic, Tomislavu Horvatu, Zlatku Matiću, Vesni Logomerac i Romani Kušić.

Bez svesrdne podrške naših bivših i sadašnjih vanjskih suradnika i predavača ne bismo održali brojne seminare i edukacije te završili međunarodne projekte pa posebno zahvaljujemo naših dragim suradnicima: Tatjani Ajher Đuretek, Silviju Baronić, Ivani Hanzl Dujmović, Tatjani Gojšić, Zdravki Knežević, Nedi Kovačić, Tini Martinis Miletić i Blanki Štefan Milošević.

 

Podaci o tvrtki

SUPERA KVALITETA d.o.o.
Adresa: Gajeva 51, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 48 40 624
Fax:+385 1 48 32 110
www.supera-kvaliteta.hr 
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MB: 2461544
OIB: 37060820878