Partneri i organizacije s kojima surađujemo

"Kada nema kvalitete, nema ni poslovanja." | Nepoznati autor

PharmAdria - Udruga PharmAdria je regionalna, samostalna, dobrovoljna udruga inženjera iz farmaceutske industrije Srednje i Jugoistočne Europe osnovana s ciljem povezivanja stručnjaka iz regije, razmjene znanja, iskustva i najboljih praksi te poticanju stručnog i znanstvenog unaprjeđenja na području industrijske farmacije, farmacije, kemije, biologije, biotehnologije i nanotehnologije uz promicanje kvalitete i sigurnosti proizvoda na korist i dobrobit cijele zajednice. Zaposlenici SUPERA KVALITETE s još nekoliko stručnjaka iz područja farmacije i biomedicine su inicirali osnivanje ove udruge.
HZN logo

Hrvatski zavod za norme - neovisna i neprofitna javna ustanova osnovana kao nacionalno normirno tijelo Republike Hrvatske radi ostvarivanja ciljeva normizacije

Savjetnici SUPERA KVALITETE članovi su tehničkog odbora TO 574 (Sustavi upravljanja: kvalitetom, rizicima, vrijednostima i inovacijama)

Hrvatska agencija za malo gopodarstvo, inovacije i investicije HAMAG BICRO - djelatnost Agencije obuhvaća poticanje osnivanja i razvoja subjekata malog gospodarstva, poticanje ulaganja u malo gospodarstvo, financiranje poslovanja i razvoja subjekata malog gospodarstva kreditiranjem i davanjem jamstva subjektima malog gospodarstva za odobrene kredite od strane kreditora, kao i davanjem potpora za istraživanje, razvoj i primjenu suvremenih tehnologija.

Savjetnici SUPERA KVALITETE su certificirani HAMAG-ovi konzultanti.

halal logo

Agencija za certificiranje halal kvalitete - ovlaštena agencija za izdavanje certifikata za halal kvalitetu i odobravanje upotrebe oznake halal na proizvodima koja djeluje na području Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Na ovom području uspostavljen je jedinstven sistem halal certificiranja koji poštuje važeće državne zakone i odredbe Halal Standarda BAS 1049:2010.

Naša direktorica i poslovna savjetnica Sanja Peterlić uspješno je završila obuku koju je organizirala Agencija te je kao certificirani savjetnik halal kvalitete osposobljena za samostalno savjetovanje iz područja halala u tvrtkama koje se žele certificirati.

centar za certificiranje halal kvalitete logo

Centar za certificiranje halal kvalitete Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj - specijalizirana ustanova Islamske zajednice čija je osnovna djelatnost edukacija o halalu, certificiranje halal proizvoda i usluga uključujući stručnu pomoć u poslovima implementacije zahtjeva Halal standarda, znanstvena i stručna istraživanja te promocija certificiranih proizvoda i proizvođača (mediji, sredstva javnog oglašavanja, predstavljanje na halal sajmovima u Hrvatskoj i svijetu). Naši certificirani savjetnici za halal kvalitetu osposobljeni su za savjetovanje u tvrtkama koje se žele certificirati.

hlk logo

Hrvatska liječnička komora - izabrane seminare u organizaciji SUPERA KVALITETE ocjenjuje i boduje Povjerenstvo za medicinsku izobrazbu liječnika sukladno Pravilniku o sadržaju, rokovima i postupku stručnog usavršavanja i provjere stručnosti liječnika.

hljk logo

Hrvatska ljekarnička komora - izabrane seminare u organizaciji SUPERA KVALITETE ocjenjuje i boduje Hrvatska ljekarnička komora sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju magistara farmacije.

hfd logo

Hrvatsko farmaceutsko drušvo - savjetnici SUPERA KVALITETE  kao aktivni članovi Hrvatskog farmaceutskog društva drže predavanja za članove društva, sudjeluju na savjetovanjima farmaceuta te objavljuju radove u časopisu "Farmaceutski glasnik".

Pharmadillo logo zeleni mali

Pharmadillo - pružanje savjetovanja u području stavljanja na tržište i oglašavanja proizvoda iz ljekarničkog asortimana (regulativa, označavanje, oglašavanje, edukacija).

Podaci o tvrtki

SUPERA KVALITETA d.o.o.
Adresa: Gajeva 51, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 48 40 624
Fax:+385 1 48 32 110
www.supera-kvaliteta.hr 
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
MB: 2461544
OIB: 37060820878